torsdag 17 september 2009

Nollad

Vi har sjungit, champagne-brunchat, bowlat, poolat, blivit servade av kockar och firat så att vi lyckades överrösta tisdagskvällens åskvädret. Det blev verkligen en fin dag att minnas och den fylldes av en massa telefonsamtal med diverse skönsång, alltifrån happy birthday och med en enkel tulipan till en baskisk grattissång, samt mängder av sms. James bestämde hur dagen skulle se ut och det blev riktigt lyckat från tidig morgon till in på småtimmarna. Nu har han minsann blivit riktigt nollad!

Dagen började med en gigantisk champagne brunch. Därefter blev vi så yra i hättan att vi var tvungna att vila en stund vid poolen.


Med ny energi gav vi oss i kast med bowling där James satt strike efter strike. Vi andra var helt enkelt urusla. Inte för att vi skulle få honom att vinna en dag som denna... nejdå... hm... han var sååå duktig så och vann båda omgångarna! Vi hade helt enkelt inte en chans...! (host, host)

På kvällen hade vi bokat ett par kockar som kom hem och lagade mat till oss i vårt kök och serverade oss i haciendan. Efter en fördrink fick vi bruschetta, olivbröd, syltlök, oliver, crostini med kycklingleverpastej och detta följdes av en pastarätt, farmers soup, grillad aubergine med mintblad, kyckling i vitvin samt ostbricka. Till efterrätt fick James sin favorit; Tiramisu samt hemmagjord Limoncello. Gott vin till det och det blev en suveränt trevlig och god kväll.

Graziella och Alessandro


Gorgonzola, hårdost från Siena och hemlagad fikon- samt vindruvsmarmelad/sylt. Ljuvligt gott!

Tiramisun anländer med tomtebloss och sång!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar dag att minnas för dej James, den var du väl värd. Kram på dej från Gunilla o Sven